Over mij

Aangenaam, mijn naam is Mieke Tychon. Toen ik in 2002 begon aan mijn studie pedagogiek, had ik voor ogen om de wereld van de hulpverlening te verbeteren. Tijdens de opleiding werd mij al snel duidelijk dat mijn ideaal toch iets te naïef was. Maar zoals de bekende slogan zegt: ”verander de wereld, begin met jezelf.”, ben ik na gaan denken wat ik kan bijdragen aan een goede hulpverlening.

Tijdens de opleiding en de stages heb ik veel geleerd over hoe de hulpverlening van nu werkt. Ook heb ik daarbij goed nagedacht over wat ik hierin kan betekenen. Door veel te werken in verschillende settings heb ik mijn eigen visie goed kunnen ontwikkelen.

Mijn visie is “Samen Sterk” dit omdat ik vind dat er moet worden uitgegaan van uw mogelijkheden en uw expertise over uw gezin. Samen met mijn ervaring en kennis leren we van elkaar en kunnen we elkaar aanvullen: u bent de expert waar het uzelf of uw kind betreft!

Met mijn enthousiasme om te werken en te luisteren naar u, hoop ik u en uw gezin te kunnen helpen op een manier die voor iedereen in het gezin als prettig wordt ervaren.
Mieke Tychon